Dodatna oprema

Sušilac

Ima nešto u vazduhu. To je dodatni prihod za sve vlasnike samouslužnih autopraonic a veliko olakšanje njihovim klijentima. Novi trend se polako ali sigurno probija na tržište. InoWash predstavlja rješenje novog sušača različitih izvedbi i snage koji može da se montira na zid, plafon ili u tehničku prostoriju. Sušač se koristi isključivo za sušenje automobila ili motocikla.

Usisivači

Efikasnost, pouzdanost, bezbjednost i jednostavna upotreba osnovni su faktori prilikom odabira profesionalnog proizvoda. Na osnovu ovih standarda, InoWash je zasnovao svoju liniju profesionalnih usisivača za suvo i mokro usisavanje sa 1 ili 2 motora različte snage i filterima različitih stepena filtracije u zavisnosti od primjene usisivača. Pored konvencionalnih usisivača u ponudi su i usisivači sa više radnih mijesta i centralnom radnom jedinicom i uređaji za dubinsko pranje i usisavanje.

Štipaljke za tepih

Štipaljka za tepih je napravljen od INOX-a (nehrđajućeg čelika) da se uklopi u svaku autopraonicu. Vrhunskog dizajna i funkcionalnosti napravljena da olakša čišćenje automobila svakom vozaču.

Otresač

Otresač tepiha pored usisivača i kante za smeće nalazi sve veću primjenu u samouslužnim autopraonicama. Vrhunskog izgleda proizveden od INOX-a (nehrđajućeg čelika) ili pocinčanog lima sa plastifikacijom u željenim bojama.

Kante za smeće

Kante za smeće su sastavni dio samouslužnih praonica. Različitih oblika i funkcija proizvedene od INOX-a (nehrđajučeg čelika), aluminijuma i pocinčanog lima sa plastifikacijom u željenim bojama.