Moderne konstrukcije

Iskustvo nam pokazuje da ne postoje dvije sto posto identične auto praonice. Dakle, ne postoje dva ista zahtijeva ili rješenja. U tom smislu InoWash nudi određena rješenja čeličnih konstrukcija za svaku pojedinačnu auto praonicu i po potrebi za svakog pojedinačnog kupca. Naše metalne konstrukcije imaju superioran izgled, osiguravaju maksimalnu zaštitu prilokom pranja automobila uz maksimalan učinak i dug radni vijek.

Čelične konstrukcije
DIZAJN, FLEKSIBILNOST, SIGURNOST .

InoWash čelične konstrukcije su razvijene sa najmodernijom tehnologijom kako bi se osigurala najviša sigurnost i pouzdanost koja se danas nudi na tržištu, dok se u isto vrijeme povećava radni vijek a time i sama profitabilnost Vašeg pranja automobila. Da bi ste izabrali pogodnu metalnu konstrukciju za Vas, neovisno o modelu i izgledu metalne konstrukcije neophodno je znati određene parametre na terenu kao na primjer, snagu bočnog vjetra, količinu padavina, obim i količinu sniježnih nanosa. InoWash je prilagodio svoje metalne konstrukcije svim vremenskim i klimatskim uslovima.

Naš tim inžinjera i industrijskih dizajnera konstantno radi na stvaranju novih i unapređivanju postojećih metalnih konstrukcija kao i na izradi individualnih rješenja naših klijenata. Djela govore više od hiljadu riječi, uvjerite se sami u naše mogućnosti. Naše iskustvo Vaš profit!