Sistemi për pagesë

Njësia komanduese

Njësia komanduese me kualitet të lartë në treg:

 • 3 pika për Hapur
 • Tastiera e ndriçuar IP68 Simens me mbrojtje nga uji dhe pluhuri
 • Tregues digjital për kohën e larjes
 • Pajisje e Çipave me mbulesë për mbrojtje
 • E paraparë për monedha prej: 0.10.- / 0.20.- / 0.50.- / 1.- / 2.- / 5.- si dhe Çipa
 • Montimi në murrë

Zgjedhore:

 • Pagesë me kartela magnetike

Programet për larje :

 1. Felge & Insekte – zgjedhore program çimento
 2. Shkuma XXL – zgjedhore
 3. Larje me shtypje të lartë
 4. Larje me furçë / furçë me shkumë XXL – zgjedhore
 5. Shpëlarje me ujë t ftohtë
 6. Furçë për shkëlqim / zinxhir zgjedhore
 7. Dyell- Dyell me shkumë zgjedhore
 8. Shpëlarje me ujë osmoze
 9. Stop

Dimensionet e shtëpizës: Madhësia 500 x Gjerësia   500 x Gjatësia 200 mm

Vendqëndrimi i njësisë komanduese  INOX

Vendqëndrimi i njësisë komanduese është e ndërtuar nga çeliku INOX me përgatitor për larje me zinxhir

 

Këmbimore       

Indoor & Outdoor model, dizajn i fortë modern ndërtimi, teknik e përsosur, Të ndërtuar me një njohës së kart monedhave dhe  një paisje për dhënien e çipave. 
Procesi i dhënies së çipave është i treguar në Touch panel

Pajisjet e instalimit:

 • 4,7” displej me ngjyra
 • 3 reshta teksti
 • 1 hoper me çipa
 • Fah për lëshimin e çipave
 • Lexuesi i kartëmonedhave
 • Sistemi rabat
 • Shtëpiza INOX

Mënyra elektronike e pagesës:

IQ Kuleta është shumë e thjeshtë ,moderne dhe e orientuar kah ardhmëria   Një zgjedhje për pagesë të shërbimeve të larjes përmes aplikacionit  (iOS i Android).
 Ky aplikacion ju ofron një identitet personal me logon tuaj, dhe adresën tuaj pa Shkëmbim transaksioni

Pagesa përmes celularit

iQ wallet App funksionon shumë thjeshtë:

1.Setup

 • iQ wallet App shkarkim falas dhe instalim
 1. Charge
 • Shumën e të hollave e paguani në celular
 1. Pay
 • Bëjmë zgjedhjen e programit dhe e kryejmë pagesën