INOWASH 100 CT АПАРАТ СО ВИСОК ПРИТИСОК

Mobilni uredjaji za pranje hladnom vodom InoWash namijenjeni su za profesionalnu upotrebu.
Karakterisu ih visoke performanse i sigurnost u radu, visoka fleksibilnost, ergonomia i lako odrzavanje.

Опционално

 • Можност на користење на ладна или топла вода
 • Дозиран систем за детергенти
 • Пушки и четки за миење
 •  Моталица за црева, вртена рака
 • Наплатен  систем со жетон,монети, магнетна картичка или клјуч
 • Монтажа на рамна подлога со можност да се стави една на друга.
 • Метална конструкција галванизира и пластифицирани

Технички карактеристики 

 • Работниот притисок : 100 bar
 • Прелив на вода : 720 l/h
 • Потрошувачка на вода : 12 l/min
 • Влезната температура : 60°C
 • Приклучната снага : 2  kW
 • Напојување : 230 VAC 50Hz
 • Јачината на струјата : 10A

INOWASH 100 HT АПАРАТ СО ВИСОК ПРИТИСОК

Mobilni uredjaji za pranje hladnom vodom InoWash namijenjeni su za profesionalnu upotrebu.
Karakterisu ih visoke performanse i sigurnost u radu, visoka fleksibilnost, ergonomia i lako odrzavanje.

Опционално

 • Можност на користење на ладна или топла вода
 • Дозиран систем за детергенти
 • Пушки и четки за миење
 •  Моталица за црева, вртена рака
 • Наплатен  систем со жетон,монети, магнетна картичка или клјуч
 • Монтажа на рамна подлога со можност да се стави една на друга.
 • Метална конструкција галванизира и пластифицирани
 • INOX на конструкција

Технички карактеристики 

 • Работниот притисок : 100 bar
 • Прелив на вода : 720 l/h
 • Потрошувачка на вода : 12 l/min
 • Влезната температура : 80°C
 • Приклучната снага :  2  kW
 • Напојување : 230 VAC 50Hz
 • Јачината на струјата : 10A

INOMOBILE 100 CT АПАРАТ СО ВИСОК ПРИТИСОК

Uredjaji visokog pritiska za pranje hladnom vodom InoWash namenjeni su za profesionalnu upotrebu. Karakterišu ih visoke performanse i sigurnost u radu, visoka fleksibilnost, ergonomija, slaganje po visini i lako održavanje.

Опционално

 • Можност на користење на ладна или топла вода
 • Дозиран систем за детергенти
 • Пушки и четки за миење
 • Моталица за црева, вртена рака
 • Метална конструкција галванизира и пластифицирани

Технички карактеристики 

 • Работниот притисок : 100 bar
 • Прелив на вода : 720 l/h
 • Потрошувачка на вода : 12 l/min
 • Влезната температура : 60°C
 • Приклучната снага : 2  kW
 • Напојување : 230 VAC 50Hz
 • Јачината на струјата : 10A