SMART технологија за одлично перење на колата

Многу висок ниво на еколошката свет пратено со правила и закон за заштита на животната средина доведува до автоматска забрана за перење на колата пред куќата во сопственото двориште или гаража. Компанијата InoWash Miljic даваше голем доприност во развојот и производството на најмодерните самопослужувални рачни авто пералници според последните еколошки норми и природните закони.

Иновативните авто пералници се произведени од не’рѓосувачки челик ( Inox) со модерен дизајн. Срцето на нашиот концепт е единствен во светот.

Секој технички модул содржи комплетна технологија за едно работно место, модуларно е од два до осум работни места и може секаде да се применува како за пример: за обнова и модернизација на постоечка авто пералница , доградба на опремата во ( Inox) орманите , во контејнери или постоечки технички простори.

SMART Modul, Car Wash – Потполно автоматски процес за перење на возила наменети се за долгорочна и континуирана употреба. Освен тоа разгледани се побарувањата на купувачот и нивните клиенти, и за тоа за време на протекувањето и градбата многу важност му се дава на изгледот, едноставноста на управувањето и одржувањето на уредот. Со  системот за перење на возила управува и контролира централниот компјутер Сименс С7 серија 1200 преку контролниот орман. За оптимално и ефикасно перење и одржување на возилото уредот поседува погонски програми за претперење, пена ХХЛ перење, плакнење, восок, висок сјај и осмозно плакнење на возилото .

iPAD далечинско управување

SMART Master уредот

SMART Slave уредот

Touchpanel 7“

Lično savetovanje

Besplatno telefonsko savetovanje. Kontaktirajte nas!
+41 44 320 18 10

Brz odgovor

Na Vaš zahtev dobijte najbrže moguće odgovore.

Bez posrednika

Nema neželjenih reklamnih poziva!

Brza isporuka

Ovo je centralni deo naše poslovne prakse!

Bez obaveza

Testirajte nas bez obaveza, isplati se!

Pismena ponuda

Želite pismenu ponudu e-mailom ili poštom? Nema problema.
Javite nam!

Конфигурирајте вие сами вашата авто перална според ваши мерки


  ДА ПЛАНИРАМО ЗАЕДНО

  Заедно со вас планираме ваш нов центар за авто перална – модерен и ориентиранкон иднината, со ефикасна опрема, иновативна технологија и иновативни програми за перење. Нашиот мотивиран и стручен тим ви осигурува одличен квалитет на производот. Нашите современи производи се познати по едноставноста, модерниот дизајн во комбинација со висока функционалност.Куќата потполно е изработен одне’рѓосувачки челик или галванизира но и пластифицирано. Сите инсталирани/ вградени делови со од висок квалитет. Основниот модел е опремен за 2 работни места за перење и може да се прошири најповеќе16места за перење

  „Ако си столар кои изработува преубава комода ти никогаш нема да убедуваш
  шпер плоча за изградба на позадина иако таа е свртена на кај ѕидот и никоја нема да ја види.
  Ама ти ќе знаеш дека е тамо и затоа ќе употребуваш прекрасно парче од дрво за Позадината.
  Ова го правиш заради себеси за да спиеш подобро.
  Естетика и квалитетот мора да се испочитуваат до крај.”

  Steve Jobs  

  Бидете и вие дел од Inowash Семејството.