Teknologjia SMART për një autolarje perfektë

Sensibilizimi i lartë ekologjik në bazë të rregullave dhe ligjeve për mbrojtje të ambientit jetësor, automatikisht vjen deri tek ndalimi i larjes së veturës para derës së shtëpisë, obor apo garazh. SipërmarrjaInoWashMiljic ka dhënë një kontribut të madhnë zhvillimin dhe prodhimin e autolarjeve manuale vete shërbyese sipas normave dhe ligjeve të fundit  ekologjike dhe natyrore.

Autolarjet inovative të prodhuara nga çeliku (INOX) me dizajn modern. Thelbi i konceptit tonë është unik në botë. Secili modul teknik përmban komponentë për një vend pune. Nga 2 deri 8 vende pune dhe lehtësisht mund të aplikohet si për shembull për : rinovimin dhe  modernizimin e autolarjes ekzistuese, instalimin e pajisjeve në dollapët prej çeliku Inox, në kontejnerë  ose hapësirat teknike ekzistuese.

SMART Modul,Car Wash – procesi automatik i larjeve të veturave ka për qëllimpërdorim afatgjatë dhe të qëndrueshëm. Përveç asaj janë shqyrtua kërkesat e blerësve dhe klientët e tyre, andaj gjatë projektimit dhe ndërtimit kujdes të veçantë i është dhënë pamjes, përdorimit më praktik si dhe mirëmbajtjes së pajisjes. Me sistemin për larje të veturave udhëheq dhe kontrollon kompjuteri qendror SIEMENS S7 1200 përmes një kabineti kontrollues. Për një larje optimale dhe efikase të veturës padisja posedon programe shtytëse para larjes, shkumën  xxl, larje, shpëlarje, dyellzim, shkëlqim të lartë dhe larje makine.

iPADmonitorim i largët

SMART pajisjeMaster

SMART Slavepajisje

Touchpanel 7“

Lično savetovanje

Besplatno telefonsko savetovanje. Kontaktirajte nas!
+41 44 320 18 10

Brz odgovor

Na Vaš zahtev dobijte najbrže moguće odgovore.

Bez posrednika

Nema neželjenih reklamnih poziva!

Brza isporuka

Ovo je centralni deo naše poslovne prakse!

Bez obaveza

Testirajte nas bez obaveza, isplati se!

Pismena ponuda

Želite pismenu ponudu e-mailom ili poštom? Nema problema.
Javite nam!

Konfiguroni vet autolarjen Tuaj sipas masave


  PLANIFIKOJM SËBASHKU

  Se bashku me Ju planifikojmë qendrën tuaj të re për autolarje- moderne dhe të orientuar ka ardhmëria, me pajisje efikase, teknologji inovative dhe programe inovative për larje. Ekipi ynë profesional dhe i motivuar siguron kualitet të shkëlqyeshëm të prodhimit. Prodhimet tona bashkëkohore përmbajnë një dizajn të thjesht modern në kombinim me një funksionalitet të lartë.Shtëpiza është tëra e ndërtuar nga çeliku Inox ose galvanizuar dhe plastifikuar.  Të gjitha pjesët e instaluar / të ndërtuara janë të kualitetit të lartë. Modeli themelor është i pajisur me 2 vende pune për larje dhe mund të zgjerohet sipas dëshirës deri më 16 vende për larje.

   

  „Nëse jeni zdrukthëtar i cili ndërton një komodinë të bukur, ti asnjëherë nuk do të përdorësh pjesë kompensatë për ndërtimin e pjesës së pasme edhe  pse është e kthyer kah murri dhe askush asnjëherë nuk do ta shoh. Ty do ta dish se është aty, prandaj do të përdorësh një pjesë druri të shkëlqyer  për pjesën e pasme. Këtë e bën për vete që të flesh më mirë. Estetika dhe kualiteti duhen të mbahen deri në fund.”

  Steve Jobs

   

  Postanite i Vi deo InoWash familije.