Support

Технички најдобрата и најубавата авто перална не значи ништо ако нема адекватна техничка поддршката. Поддршката е исто така важна како и квалитет и технологија-прекинот не се прифаќа.  Поради тоа ние сме поставиле правила и механизми за да бидеме сигурни дека никогаш не недостасуваат делови или поддршка.

InoWash:
• Сите резервни делови ги имаме во нашето складиште.
• Ви гарантираме испорака на робата во рок од 48 х (стандардно ) или 24 (експрес ) по потврдата на нарачката.
• Секогаш можете да се обратите кај нас и ние лично ќе се погрижиме за вашето барање.
• Ние имаме сопствени дежурни техничари кој и  можат да се распоредат низ  целиот свет и во терен да ги решаваат вашите проблеми/

Predstavništvo:
• Претставниците на државата морат секогаш да имаат на залиха минимален број на резервни делови. Затоа ние ви осигуруваме дека не морате да чекате за резервни делови
• Претставниците на земјата морат да имаат свои техничари. Затоа ние се грижиме брго да ви помогнеме.
• Националните претставници сме ги обучиле и морат да бидат во можност да изведат поправка според нашите стандарди.
• Ние редовно ги контролираме претставниците на земјата за да се осигуруваме за почитување на нашите строги стандарди.

Гаранција

Ние сме убедени во нашиот квалитет и ви нудиме 2 годишна гаранција на сите наши производи. Значи 1 година повеќе од колку што според законот. Тоа не е случајно туку затоа што знаеме што издржуваат нашите вградени компоненти . Сите наши производи се тестирани со строги тестови кои ги надминуваат тестовите што покажуваат колку може да се издржи за време на миењето на автомобилот.