Compact

Compact уредот е идеално решение за изградба на самопослужни авто пералници со минимални побарувања на работна површина.

Куќиштето е изработено во потполност од не’рѓосувачки челик и сите вградени електромеханички компоненти се исклучително  од висок квалитет.

Основната варијанта на уредот е едно работно место со можност на надградба до 12 работни места.При изборот на уредот купувачот може да избира од темел до кров за изгледот, дизајнот, боја и да направи вистинските комбинации на техничкиот уред со сите додатни опреми  .

 

Технички карактеристика на уредот

 

Име

Compact

Compact Pro

Единица

Опис на уредот

1 работно место

2 работни места

 

Проток на вода

720

2 x 720

l/h

Влезниот притисок на водата

3 – 6

3 – 6

bar

Работниот Притисок

50 – 140

50 – 140

bar

Максимален притисок

160

160

bar

Температура на вода

30 – 85

30 – 85

° C

Работната температура

45

45

° C

Електричен напон

3PE+N x 400V (50Hz)

3PE+N x 400V (50Hz)

V (Hz)

Електричен приклучок

12

17

kW

Монети

0.10, 0.20, 0.50,

1.00, 2.00, 5.00, монети

0.10, 0.20, 0.50,

1.00, 2.00, 5.00, монети

монети

Димензии

800 x 800 x 2100

1875 x 800 x 2100

cm

Тежина

 

 

kg