Compact

Pajisja kompakte është një zgjidhje ideale në ndërtimin e autolarjeve  vete shërbyese me kërkesa minimale të sipërfaqes së punës .

Strehimi është i ndërtuar tërësisht nga çeliku……  dhe  krejt komponentin elektromekanike të integruar  janë jashtëzakonisht të  cilësisë së lartë.

Varianti themelor i pajisjesështë një vend pune me mundësi e adhurimit deri më 12 vende pune. Padisja kompakte mundëson sistem elektronik të pagesës dhe monitorim të largët  përmes GSM-së.

Gjatë përzgjedhjes së pajisjes blerësi  mundë të zgjedh nga themeli deri tek çatia pamjen, dizajnin, ngjyrën si dhe të bëj kombinimet e përshtatshme të pajisjes teknike me krejt  pajisjet shtesë


Karakteristikat teknike të pajisjes

Emri

Kompakt

Kompakt Pro

Njësia

Përshkrimi i pajisjes

1 vend pune

2 vende pune

 

Rrjedha e ujit

720

2 x 720

l/h

Presioni hyrës i ujit

3 – 6

3 – 6

bar

Presioni punues

50 – 140

50 – 140

bar

Presioni Maksimal

160

160

bar

Temperatura e ujit

30 – 85

30 – 85

° C

Temperatura gjatë punës

45

45

° C

Tensioni elektrik

3PE+N x 400V (50Hz)

3PE+N x 400V (50Hz)

V (Hz)

Lidhja elektrike

12

17

kW

Çipa

0.10, 0.20, 0.50,

1.00, 2.00, 5.00, monedha

0.10, 0.20, 0.50,

1.00, 2.00, 5.00, monedha

monedha

Dimensionet

800 x 800 x 2100

1875 x 800 x 2100

cm

Pesha

 

 

kg