Opsionet e larjes

SMART

SHKUMË XXL-FURÇË/ZINXHIR

Programe shtesë që ju ofron klientëve tuaj, shkumë të bardhë ose me ngjyrë e cila e mbulon veturën dhe bën  suprisë tek klientët.

Kompleti përmban :

 • Pompa dozimi
 • Ventil Magnetik
 • Krah i kthyeshëm
 • SHKUMË XXL-FURÇË/ZINXHIR
 • Programe shtesë me tastierë të ndritshme
 • Përdoret me ujë të ftohtë ose me ujë osmoze

Furça për shkëlqim / Zinxhir

Ofron një spektakël ekstrem, shkëlqim dhe efekte të mëndafshtë. Sistemi special vendoset në veturë me furçë ose zinxhir

Kompleti përmban :

 • Pompa dozimi
 • Ventil Magnetik
 • Krah i kthyeshëm
 • Furça për shkëlqim / Zinxhir
 • Programe shtesë me tastierë të ndritshme
 • Përdoret me ujë të ftohtë ose me ujë osmoze             

SISTEMI ME DYELL SHKUMOS

Bëhuni më ndryshe nga konkurrentët që ju rrethojnë dhe ofroni klientëve tuaj një spektakël të paharrueshëm dhe shkëlqim ekstrem 

Kompleti përmban :

 • Pompa dozimi      
 • Ventil Magnetik
 • Krah i kthyeshëm
 • Zinxhir për dyell shkumës
 • Programe shtesë me tastierë të ndritshme
 • Përdoret me ujë të ftohtë ose me ujë osmoze

SMART, ECO & ECO MOBILE SYSTEM

ÇIMENT 

Sistemi special për largimin e çimentos nga vetura të cilat gjenden afër fabrikave të çimentos ose ndërtimtarisë dhe të cilat vështirë hiqen me mjete standarde Falë kombinimit të sistemit tonë dhe nevoja për kemikale speciale INO CEMENT Ju garanton një larje perfekte të veturës dhe largimin e çimentos nga e njëjta .Gjatë përdorimit të opsionit „Cemtën” nuk mundë të përdoret programi Felga dhe insekte • Përdoret me ujë të ftohtë ose me ujë osmoze

FELGA DHE INSEKTE

Programi special për felga dhe insekte përdorë kemikale speciale Kompleti përmban :

 • Pompa dozimi
 • Programe shtesë me tastierë të ndritshme
 • Përdoret me ujë të ftohtë ose me ujë osmoze

FURÇE ME SHKUMË / ZINXHIR

Furçe me shkumë ose zinxhir për shkumë standarde. Kompleti përmban:

 • Pompa dozimi
 • Ventil Magnetik
 • Krah i kthyeshëm
 • Furça për shkëlqim / Zinxhir
 • Program shtesë me tastierë të ndritshme
 • Përdoret me ujë të ftohtë ose me ujë osmoze