InoMobile 200 CT Pajisje e shtypjes së lartë

Pajisje mobile për larje me ujë të ftohtë InoWash të dedikuara për përdorim profesional.
Karakterizohen me performanca të larta dhe siguri në punë, fleksibilitet të lartë ergonomi dhe mirëmbajtje e lehtë.

Zgjedhore

 • Me mundësi përdorimi me ujë të ftohtë apo të nxehtë
 • Sistem furnizues me detergjente
 • Pushkë  dhe furçë për larje
 • Mbështjellëse për zorën
 • Krah lëvizës konstruksion metalik i galvanizuar dhe i plastifikuar

Karakteristikat teknike 

 • Shtypja gjatë punës: 200 bar
 • Uji rrjedhës: 720 l/h
 • Harxhimi i ujit: 12 l/min
 • Temperatura hyrëse: 60°C
 • Fuqia e kyçje s : 5  kW
 • Furnizim me energji elektrike: 3×400 VAC 50Hz
 • Fuqia e rrymës: 16A