InoWash 200 HT Pajisje e shtypjes së lartë

Pajisjet me shtypje të lartë për larje me ujë të ftohtë InoWash janë të dedikuara për përdorim profesional.
Karakterizohen me performanca të larta dhe siguri në punë, fleksibilitet i lartë, ergonomi, vendosje në bazë të lartësisë dhe mirëmbajtje të lehtë.

Zgjedhore

 • Me mundësi përdorimi uji të ftohtë apo të ngrohtë
 • Sistem furnizues për detergjente
 • Pushkë apo furçë për larje
 • Mbështjellëse për zorrë, krah lëvizës
 • Sistem pagesës me çipa, monedha,kartel magnetike ose çels
 • Montimi në sipërfaqja të rrafshët me mundësi të vendosjes njëra mbi tjetrën
 • Konstrukcija Inox

Karakteristikat teknike 

 • Shtypja gjatë punës: 200 bar
 • Uji rrjedhës: 720 l/h
 • Harxhimi i ujit: 12 l/min
 • Temperatura hyrëse: 80°C
 • Fuqia e kyçje s : 5.5  kW
 • Furnizim me energji elektrike: 3×400 VAC 50Hz
 • Fuqia e rrymës: 16A